Wine drop – Aplikacija koja obezbeđuje luksuzna vina po pristupačnim cenama

Članovi kluba ljubitelja vina imaju sopstvenu platformu za dobijanje novosti iz sveta vina i naručivanje ekskluzivnih vina po dobrim cenama.

– Wine drop je aplikacija za komunikaciju i informisanje o novim vinima na tržištu. Proizvod je rada stručnjaka koji se vinima bave preko 20 godina. Putem ove aplikacije, moguće je pratiti i učestvovati u organizovanju poseta domaćim i stranim sajmovima, degustacijama i, ujedno, dobiti korisne preporuke – kaže Slavko Marković, direktor kompanije Horeca systems.

Marković ističe da se na platformi može saznati kako se vino proizvodi i čuva, gde nabaviti opremu za čuvanje, iz kojih se čaša vina piju i slično.

Jednu od glavnih pogodnosti čini mogućnost naručivanja proizvoda iz vinarija po nabavnim, restoranskim cenama.

– Vina se isporučuju na adresu naručioca ili osobe kojoj se šalje poklon. Vid članstva, kakav obezbeđuje Wine drop, posebno je zanimljiv kompanijama koje vino vide kao dobar korporativni poklon. Jedan od razloga su popusti koji su članstvom predviđeni – objašnjava Marković.

Plaćanje je moguće putem pouzeća ili platnom karticom, onlajn.

Članom kluba se postaje kada se aplikacija skine sa App store za Apple i Android telefone. Servis je, za sada, dostupan samo u Srbiji.

Izvor: eKapija

Piše: Milica Banović

Ostavite komentar