Besplatni štandovi za pčelare na sajmovima u Novom Sadu i Beogradu

 

SPOS i Pogon ”Naš med” u saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, obezbedili su besplatan izložbeni prostor na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu na Novosadskom sajmu, i 27. Međunarodnom sajmu hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu., saopšteno je iz SPOS.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu će se održati od 21. do 27. maja 2022. godine na Novosadskom sajmu. SPOS će imati štand od 40 kvadratnih metara u hali 23 u kojoj se svake godine izlažu pčelinji proizvodi, i moći će da primi nekoliko pčelara BESPLATNO, bez ikakve naknade, koji bi izložili svoje proizvode pčelarenja. Štandovi su obezbeđeni besplatno. Izlagači su dužni da izlažu svih dana trajanja sajma.

 

ČITAJTE I: Poziv pčelarima da popune globalnu anketu o uginućima pčela

 

 

Međunarodni sajam hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu  održaće se od 7. do 11. aprila 2022. godine na Beogradskom sajmu. Zainteresovani članovi SPOS-a (njih 2-3) moći će da BESPLATNO izlože svoje proizvode pčelarenja, uz uslov da budu prisutni na sajmu svih 5 dana njegovog trajanja. Sajamski štand je obezbeđen takođe besplatno, kao i ispisivanje natpisa za štand sa imenom izlagača.

Svi zainteresovani pčelari članovi SPOS-a trebaju da svoje interesovanje za izlaganje na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu pošalju na spos.rs@gmail.com a ostale informacije mogu dobiti telefonom svakog radnog dana od 9 do 12 sati na telefone 060/444-08-08 i 011/6128-071.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 
 
 

Zainteresovani za Sajam hortikulture i darova prirode u Beogradu treba da se jave na mejl spos.odbor@gmail.com, kao i na telefon 060/444-01-83.

Izvor: SPOS

Ostavite komentar