Izložba poljoprivredne mehanizacije zauzeće najveći prostor na predstojećem Poljoprivrednom sajmu

 

Izložbu poljoprivredne mehanizacije najnovije generacije posetioci 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma moći će da vide na otvorenom prostoru Novosadskog sajma na kojem će se predstaviti članice Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije. Poljoprivrednu mehanizaciju izložiće i firme iz Srbije koje nisu članice Udruženja kao i kompanije iz Italije, Turske, Austrije, Slovenije, Španije, Rumunije, Bugarske i Češke. Najskuplji eksponat biće na štandu kompanije ITN Group – u pitanju je samohodni silažni kombajn marke KRONE BIG X model 680 čija vrednost je 450.000 evra.

 

 

 

ČITAJTE I: Predstavili se i prijatelji 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma

 

 

Kako je na konferenciji za novinare rekao Aleksandar Švonja, zamenik generalnog direktora kompanije “Agropanonka”, sajam je najbitnija manifestacija mehanizatore, to je mesto na kojem se oni sastaju sa poljoprivrednicima i razmenjuju iskustva.

Aleksandar Švonja, zamenik generalnog direktora kompanije “Agropanonka: Poklanjamo dve mašine – traktor Belarus 82.1 i rasipač mineralnih đubriva HMS od 1000 litara

– Mi smo dugi niz godina Darodavci u Poklon-igri za posetioce i do sada smo poklonili 26 traktora. Ove godine smo u martu proslavili 30 godina kompanije. Stoga smo doneli odluku da poklonimo dve mašine – traktor Belarus 82.1 i rasipač mineralnih đubriva HMS od 1000 litara, rekao je Švonja.

Ova kompanija tradicionalno će izlagati na dva štanda.

-Pripremili smo oko 200 traktora koje ćemo imati spremne za isporuku „dan za dan“, a od noviteta ćemo predstaviti  traktor sa auto-pilot navigacijom i nove mašine turske firme “Agrional” sa kojom smo sklopili ugovor, a koje nismo imali ranije, istakao je Švonja.

Kompanija MBV ove godine je za Poklon-igru pripremila dva vredna poklona – prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona.

Blagoje Milinković generalni direktor kompanije MBV: Predstavićemo 46 eksponata, neke novitete, a ima i akcija

– Potrudili smo se da pokloni budu u „ful opremi“, a pozivam sve da dođu na Novosadski sajam gde izlažu uglavnom svi koji nešto znače u segmentu priključnih i osnovnih mašina u poljoprivredi, da se upoznaju sa novitetima, da se uvere u kvalitet, da se „iscenjkaju“ oko popusta ako je to moguće i što je najbitnije da sada ugovore mašine, jer se borimo sa rokovima isporuke, rekao je Blagoje Milinković generalni direktor kompanije MBV i dodao da će ova kompanija na svom štandu predstaviti 46 eksponata, izlažiće i neke novitete, a ima i akcije.

Traktor JOHN DEERE 5045D ove godine poklanja kompanija KITE DOO, članica Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, koja na štand postavlja i premijere i novitete.

 – Svim posetiocima, kupcima i onima koji su došli da se zabave, pokazaćemo da precizna tehnologija nije bauk i da se može naučiti. Ponudićemo traktore i kombajne, prskalice, balirke i opremu za održavanje travnatih terena. Što se tiče cena, trudimo se da one budu pristupačne, rekao mr Đorđe Mišković, izvršni direktor KITE DOO Darodavca u Poklon-igri.

mr Đorđe Mišković, izvršni direktor KITE DOO: Precizna poljoprivreda ide ruku pod ruku sa našim odeljenjem “Agronomija”

Mišković je istakao da precizna poljoprivreda ide ruku pod ruku sa odeljenjem “Agronomija”, a zajednički zadatak ove kompanije je da ponudi zaokružena rešenja.

 

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook

Pripremljene su i specijalne sajamske pogodnosti pri kupovini, ponude finansiranja putem poslovnih banaka, prvenstveno OTP banke i OTP Leasing-a.

-Uprkos krizi izazvanoj Korona virusom, u protekle dve godine kompanija KITE DOO  nije prekidala saradnju sa sa Novosadskim sajmom i učestvovala je na svakom dosadašnjem virtuelnom sajmu, kao i na 88. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održao u tradicionalnom formatu u septemburu 2021. Godine, rekao je Mišković i naglasio da činjenica da je kompanija KITE DOO deo sajamske priredbe u godini kada je Mađarska zemlja partner, dodatno obavezuje KITE DOO da kao kćerka mađarske korporacije KITE Zrt., doprinese uspešnosti ovogodišnje sajamske priredbe.

Piše: Jasna Bajšanski

Ostavite komentar