Predstavili se i prijatelji 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma

 

U Srbiji u ovom trenutku oko 88 odsto poljoprivrednih površina nije osigurano i izloženo je riziku. Kako je na jučerašnjoj konfernciji za novinare održanoj na Novosadskom sajmu rekao predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja Siniša Pratljačić želja ove osiguravajuće kuće je da poljoprivrednici ne gledaju sa strepnjom u nebo i nadaju se povoljnim vremenskim prilikama već da budu zaštićeni.

 

 

 

ČITAJTE I: Novi Sad:Privode se kraju primreme za početak 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma

 

 

 

 

Zbog toga je Globos osiguranje – Generalni sponzor 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma, kreiralo konkurentnu ponudu koja pruža mogućnost plaćanja u ratama.

Predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja Siniša Pratljačić: Naš fokus na predstojećem Poljoprivrednom sajmu biće na osiguranju useva i plodova

-Na tržištu osiguranja prepoznati smo kao partneri sa odličnim odnosom premije i sigurnosti koju osiguranje pruža, korektni u brzini i visini rešavanja odštetnih zahteva. Naš fokus na predstojećem Poljoprivrednom sajmu biće na osiguranju useva i plodova. Naš glavni cilj je da klijentima budemo dostupni u svakom trenutku, da klijent bude dobro servisiran tokom celog ciklusa osiguranja, od ponude preko polise i na kraju kada se dese štete, njihovo brzo i efikasno rešavanje, rekao je Pratljačić.

Globos osiguranje će svakako iskoristiti priliku da predstave i druge svoje proizvode i usluge u centralnom delu Hale „Master“.

– Spremili smo specijalnu i kvalitetnu ponudu, a pritom ne mislim na osiguranje poljoprivrede već i sva druga neživotna osiguranja. Pored toga, naš većinski vlasnik Britiš motors će prikazati Rendž rover koji je targetiran za poljoprivrednike, farmere, vinare, jer odgovara njihovim potrebama, dodao je Pratljačić.

Podrška Novosadskom sajmu je i Banka Poštanska štedionica, kao Banka partner Poljoprivrednog sajma. Ona će predstaviće usluge i pogodnosti koje je pripremila za mala i srednja poljoprivredna dobra.

Aleksandar Čortan, član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica: Poljoprivredni sajam je dobra prilika da u direktnoj komunikaciji sa našim klijentima sagledamo njihove potrebe

 – Sajamska manifestacija je dobra prilika da predstavimo neke naše nove proizvode i sve ono što smo pripremili za poljoprivrednike, ali svakako i dobra prilika da u direktnoj komunikaciji sa našim klijentima sagledamo njihove potrebe i prepoznamo i potvrdimo rezultate našeg rada, rekao je Aleksandar Čortan, član Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica.

Ove godine pored tradicionalnog štanda u Hali „Master“, Banka Poštanska štedionica biće prisutna i na otvorenom delu Sajma sa mobilnom ekspoziturom. Ona ima funkcionalnost svake naše ekspoziture ove banke i daje joj mogućnost da stigne do najudaljenijih krajeva naše zemlje.

 

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook

Kompanija Al Dahra, koja posluje u više od 40 država,  i ovoga puta je Zlatni sponzor Poljoprivrednog sajma.

Predrag Klepić, direktor Sektora biljne proizvodnje Al Dahre: U planu nam je da u naredne četiri godine investiramo u sisteme za navodnjavanje i drenažne sisteme

 – U Srbiji je Al Dahra prepoznala dobru priliku za investiciju i kupila tadašnji kombinat PKB, rekao je Predrag Klepić, direktor Sektora biljne proizvodnje Al Dahre. Investicioni ciklus se u Al Dahri svake godine zanavlja. U planu nam je da u naredne četiri godine investiramo u sisteme za navodnjavanje i drenažne sisteme. Pored nekih standardnih kultura krenuli smo u ozbiljne promene – da počnemo da gajimo lekovito bilje, industrijsku konoplju i još neko bilje koje će sigurno imati budućnost na ovim terenima, dodao je Klepić.

Piše: Jasna Bajšanski

Ostavite komentar