Rok za prijavu za Izložbu organskih proizvoda na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu do 21. aprila

 

I ove godine će se na Izložbi organskih proizvoda na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu  koji se održava od 20. do 26. maja 2023. godine predstaviti mnogi organski proizvođači sa svojim proizvodima.

Na izložbi koja se održava u hali 1A predstaviće se proizvođači raznovrsnih organskih proizvoda, kao što su:  povrće, voće, pečurke, meso, sokovi,  džemovi  voćni namazi,  sušeno voće, veganski namazi, testenine,  vino, kao i  tradicionalni proizvodi kao što su ajvar, pinđur i drugo.

 

ČITAJTE I: EU dodeljuje nagrade za organsku proizvodnju u sedam kategorija

 

 

Zainteresovani za uključenje u organsku proizvodnju moći će da dobiju sve informacije o koracima i neophodnim procedurama na info pultu u okviru zajedničkog štanda Ministarstva poljoprivrede i Serbia Organike.

U isto vreme i u istoj hali se održava i Izložba proizvoda sa oznakama geografskog porekla, proizvoda sa oznakom srpski kvalitet i zanatskog piva.

Prijavite se do 21. aprila za BESPLATNO izlaganje koje uključuje dodelu besplatnog štanda sa ispisom naziva izlagača i upis u katalog izlagača.

Uslovi koje je potrebno obezbediti za dodelu štanda:

  • Posedovanje sertifikovanog/ih organskog/ih proizvod/a – biće potrebno dostaviti važeće sertifikate
  • Obezbediti prisustvo na dodeljenom štandu svih 7 dana trajanja sajma
  • Postoji i mogućnost da proizvođači dele isti štand.

Prijave sa važećim sertifikatima poslati do 21. aprila na: office@serbiaorganica.org

Od 2011. godine Ministarstvo, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i  Nacionalno udruženje Serbia Organika organizuju Izložbu organskih proizvoda na kojoj organski proizvođači  iz cele Srbije imaju priliku da zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva poljoprivrede  nastupe i promovišu svoje proizvode.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

 

Izložba je podržana takođe i od strane  Švajcarskog sekretarijata za ekonomske poslove – SECO)  kroz realizaciju projekta“Kroz trgovinu organskim proizvodima do razvoja u istočnoj Evropi” (OT4D).

Izvor: Seria organica