Simpozijum i zimski susreti poljoprivrednika

 

ZLATIBOR – Simpozijum Poljoprivredna tehnika i Zimski susreti poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva biće održani na Zlatiboru od 30. januara do 3. februara.

 

ČITAJTE I: Obuka poljoprivrednika za primenu savremene tehnologije

 

Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, zajedno sa Nacionalnim naučnim društvom za poljoprivrednu tehniku i suorganizatorima Zadružnim savezom Vojvodine i Poslovnim udruženjem uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, tradicionalno organizuje 48. Simpozijum Poljoprivredna tehnika i Zimski susret.

Teme Simpozijuma su iz oblasti poljoprivredne tehnike, precizne poljoprivrede, semenarstva, zadrugarstva, vodoprivrede, šumarstva i drugih oblasti vezanih za poljoprivredu uopšte, najavili su organizatori.

Simpozijumu će prisustvovati veliki broj stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, poljoprivrednih proizvođača, zatim proizvođača poljoprivrednih priključnih mašina i rezervnih delova, trgovačkih kuća, projektantskih i inženjering kuća, konsalting kompanija, stručnih udruženja, banaka, osiguravajućih kuća, uvoznika, zastupnika i distributera poljoprivredne mehanizacije, semenskih kuća, poljoprivrednih zadruga, vodoprivrednih preduzeća i Vojvodina šuma.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 
 
 

Prijava učesnika je preko sajta www.polj.uns.ac.rs (vladimir.visacki@polj.edu.rs).

Izvor: Tanjug

Ostavite komentar