Široka paleta kreditnih proizvoda RFV na 91. međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Razvojni fond AP Vojvodine i ove godine će od 18. do 23. maja učestvovati na svetski priznatoj manifestaciji, Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Kao i prethodnih godina, svoj nastup će organizovati sa štanda Pokrajinske vlade.

 

 

ČITAJTE I: RFV: Konkursne linije za investicije u poljoprivredi i za nabavku poljoprivredne mehanizacije

 

 

Zainteresovani posetioci biće u prilici da prilikom  posete štandu Fonda, dobiju sve relevantne informacije vezane za njegove proizvode koji su trenutno u ponudi na tržištu. Takođe, moći će  dodatno da se informišu o svemu što krasi jednu takvu instituciju.

Na predstojećem Sajmu Razvojni fond predstaviće široku paletu svojih kreditnih proizvoda namenjenih kako poljoprivrednicima tako i pravnim licima  i preduzetnicima.

Razvojni fond APV iz godine u godinu nastavlja uspešan trend poslovanja i svake godine odobrava sve veći broj kredita.

Od početka 2024.godine Razvojni fond AP Vojvodine je plasirao više od 300 miliona dinara sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima sa teritorije AP Vojvodine.

Svojom kreditnom politikom koja se ogleda u rokovima otplate do 7 godina, periodom mirovanja do 24 meseca, veoma povoljnim  kamatnim stopama, Razvojni fond AP Vojvodine je medju najpovoljnijim finansijskim institucijama na tržištu koje se bave kreditiranjem krajnjih korisnika, a bez sumnje najpovoljnija institucija što se tiče kreditiranja poljoprivrednika.

Ovakva poslovna politika je umnogome doprinela da poljoprivrednici sa teritorije AP Vojvodine  relativno brzo dodju do sredstava za podmirenje svojih potreba.  Samo na taj  način može biti konkurentan na tržištu i sposoban  zadržati nivo renomirane institucije.

Na predstojećem 91.Sajmu poljoprivrede Razvojni fond AP Vojvodine predstaviće konkursne linije za poljoprivrednike, pravna lica i preduzetnike i to:

 Za poljoprivredna gazdinstva:

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

 

 

Za pravna lica i preduzetnike:

Sve detaljnije informacije će se moći dobiti na štandu Razvojnog fonda, na sajtu www.rfapv.rs  ili na telefon 021/454334.