Stočarstvo: Konačna rang lista za konkurs 50:40:10

 

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, pripremio je Konačnu rang listu za Drugi javni poziv programa bespovratnih sredstava koji se finansira iz zajma Međunarodne banke za obnovu i razvoj (Ugovor br. 9023-YF).

Predmet Drugog javnog poziva bile su investicije i prihvatljivi troškovi koji se odnose na unapređenje konkurentnosti primarne stočarske proizvodnje i to u oblastima proizvodnje mleka i mesa, pčelarstva i akvakulture. Rok za podnošenje prijava bio je od 24. januara do 23. februara 2022.

 

ČITAJTE I: I Uprava za veterinu digitalizuje usluge

 

 

Nakon administrativne obrade pristiglih prijava, formirana je Konačna rang lista na kojoj su se našli svi podnosioci prijava, koji su ispunili opšte i posebne uslove propisane tekstom Drugog javnog poziva.

Naredni korak, po objavljivanju Konačne rang liste, jeste da, Uprava za agrarna plaćanja donosi Rešenje o odobravanju prava na korišćenje bespovratnih sredstava prema redosledu na Konačnoj rang listi za sve prijave za koje postoje finansijska sredstva opredeljenja za Drugi javni poziv u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku
 
 

Sve informacije o Projektu za konkurentnu poljoprivredu Srbije dostupne su putem mejl adrese info@scap.rs.

Predlog konačne rang liste preuzeti – ovde.

Ostavite komentar