Sve je spremno za početak Sajma turizma u Novom Sadu – Ulaz je besplatan

 

Novosadski sajam i ove godine, u saradnji sa izlagačima Sajma turizma, organizuje Poklon-igru za posetioce na 54. međunarodnom sajmu turizma koji se priređuje od 30. novembra do 2. decembra.

 

 

ČITAJTE I: Turistička ponuda 11 zemalja od 30. novembra do 2. decembra na Novosadskom sajmu

 

 

  • Turistička organizacija Grada Kikinde daruje dve nagrade, a u pitanju je vikend za dve osobe u Kikindi (u periodu od 20. 1. do 10. 3. 2024. godine).
  • Garetov konak iz Prolom Banja poklanja produžen spa vikend za 2 osobe koji uključuje 3 prenoćišta na bazi polupansiona sa korišćenjem spa)
  • Veb stranica, putujem.online, poklanja putovanje u Temišvar za dve osobe, kao i obilazak podzemlja Petrovaradinske tvrđave (katakombi) za jednu osobu.
  • Modena Travel iz Novog Sada, najsrećnijim posetiocima pokloniće jednodnevni izlet za 2 osobe za Božićni vašar za Budimpeštu ili Beč, kao i  novogodišnje putovanje u Krakov  – za jednu osobu – 4 dana / 3 noći (hotel na bazi noćenja sa doručkom i prevoz), ali i prolećno putovanje za jednu osobu – april/maj, 11 dana – 10 noći .
  • Turistička organizacija Zlatibor, poklanja produženi vikend za dve osobe u svom smeštajnom objektu na Zlatiboru i kao drugu nagradu poorodičnu kartu za vožnju gondolom JP „Gold gondola“.
  • Fruške terme najsrećnijem posetiocu pokloniće Day Spa za dve osobe.
  • JP Putevi Srbije darovaće tri puta po jedan TAG uređaj za elektronsku naplatu putarine
  •  Vizal Group iz Novog Sada poklanja Poklon paket Violeta program  i uzorke hotelske kozmetike.

Posetioci koji nisu poslovna publika, prilikom ulaska, preuzimanjem kupona sa bar kodom, imaće omogućen ulazak, ali i učestvovanje u Poklon-igri. Popunjen kupon moći će ubaciti u kutiju za Poklon-igru, koja će se nalaziti na jasno obeleženom mestu, u Hali „Master“. Bar kod će važiti za više ulazaka na Sajam turizma.

Radno vreme Sajma turizma je od 10 do 19 časova.

Ulaz neće biti naplaćivan, ali je potrebna registarcija prilikom ulaska.

U godini u kojoj Novosadski sajam obeležava vek postojanja, drugi put će biti održan kao samostalna priredba, u prostoru Sajma i virtuelnom prostoru platforme ExpoOnline.rs, 54. međunarodni sajam turizma.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 

Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku

 

 

Vrhunska izložba Viminaciuma – putevima rimskih imperatora po Srbiji – biće predstavljena publici u Auli Sajma. Kao jedan od najboljih primera promocije kulturnog nasleđa u Srbiji, susret s ovom izložbom biće za mnoge jedinstvena prilika, a posle prvobitne postavke na Sajmu turizma, 2017. godine, već sada vlada veliko interesovanje i stručne publike i najšire javnosti.

U saradnji sa profesionalcima Arheološkog parka Viminacijum, biće priređen i kulturno-naučni forum o zaštiti Dunavskog limesa „Living Danube Limes”, s ciljem da se otvori dijalog o sprovođenju mnoštva mera za zaštitu antičke infrastrukture i razvoj turističkog potencijala 2000 godina starog rimskog nasleđa na Dunavu.

Regija partner Sajma turizma je Boka Kotorska. Generalni sponzor Globos osiguranje, a Sponzor jubileja Novosadsjog sajma Telekom Srbija.

Priredio: Agroportal.rs