Vebinar o korišćenju znanja u organskoj proizvodnji

 

Međunarodna federacija pokreta orgasnke poljoprivrede IFOAM , 1. juna u 10 časova organizuje vebinar: “Korišćenje znanja i veština i razmena znanja u održivoj organskoj proizvodnji“.

Organska poljoprivreda zahteva dosta znanja. Mnogi stručnjaci se slažu da je informacija najvažniji input, a naročito informacija koja ima i praktičnu primenu. Pristup informacijama nije uvek jednostavan, vođenje evidencije je često izazov, kao i pronalaženje prave informacije u pravom trenutku.

 

 

 

ČITAJTE I: Na Italijanskoj kolektivnoj izložbi inovativne tehnologije i precizna poljoprivreda

 

 

Znanje proizvođača i podaci proizvođača do kojih su sami došli su važni ne samo za dobro upravljanje gazdinstvom, već se mogu koristiti na razne načine – deliti preko raznih kanlala i mreža i biti od koristi celom organskom sektoru. Na vebinaru će se diskutovati o dostupnim informacijama i načinima razmene informacija, sa ciljem podsticanja rasta organskog sektora.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook 

 

Vebinar se organizuje na engleskom jeziku uz obezbeđen prevod na srpski. Održaće se putem zum platforme uz obaveznu prethodnu registraciju putem LINKA  https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwufu6sqzwqHdefkf1MIdYiCm8-dzaP8lMt

Posle registracije stići će povratni mejl sa informacijama o učešću na vebinaru.

Izvor:Poljoprivrednik

Ostavite komentar