Vranje: Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi

Gradsko veće grada Vranja raspisalo je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2021. godini na području grada Vranja.

Kako poručuju iz Gradskog veća, pravo na podsticaje, pod uslovima i na način utvrđen Programom, imaju poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava, sa aktivnim statusom, u skladu sa zakonom kojim se uređuje poljoprivreda.

– Sredstva za podsticanje razvoja poljoprivrede mogu da se koriste kao finansijska podrška registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima u unapređenju i proširenju poljoprivredne proizvodnje za investiranje u regres za reproduktivni materijal ili za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture i usluga (iskop i bušenje bunara).

Zahtev sa dokumentacijom podnosi se na pisarnici Gradske uprave i dostavlja Komisiji na razmatranje, dodaje se.

– Razmatraće se svi zahtevi za investicije u 2021. godini koji budu dostavljeni u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa na zvaničnom sajtu grada (Konkurs je objavljen 12.5.2021.), uz mogućnost naknadnog dostavljanja dokumentacije za bunare, do 31. jula ove godine ili do utroška predviđenih sredstava.

Sve potrebne informacije u vezi sa javnim pozivom mogu se dobiti u kancelariji br. 37 – Odeljenje za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Vranja, svakog radnog dana ili na telefon 017/402-348.

Obrazac za prijavu se može preuzeti u pisarnici Gradske uprave i na zvaničnom sajtu grada.

Prijava sa potrebnom dokumentacijom se podnosi na šalteru Pisarnice u Uslužnom centru Gradske uprave ili u zatvorenoj koverti na adresu Grad Vranje Gradsko veće – Komisiji za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi sa naznakom „Prijava na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi“, sa naznakom „ne otvarati, Ulica Kralja Milana br. 1, 17501 Vranje.

Ostavite komentar