Završen prvi online Poljoprivredni sajam, odluka o dobitniku nagradne igre pod znakom pitanja

Na platformi expoonline.rs, završen je prvi Međunarodni poljoprivredni sajam.

Ušao je u istoriju sa 205 izlagača, iz 8 zemalja – Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Turske, Španije, Mađarske i Srbije, među njima su i odgajivači i „Najbolji u 2020“. Sajam je videlo 73.000 posetilaca. Održano je 312 B2B sastanaka i 48 stručnih skupova koje je pratilo oko 9000 gledalaca.

Važno je istaći i da, do 14. marta svi događaji ostaju vidljivi za odloženo gledanje. Istovremeno su na platformi dostupni i ostali sadržaji – svi izlagači, kontakti, višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, robne grupe koje se očekuju i u tradicionalnom izdanju Poljoprivrednog sajma, mogućnosti za lakše uspostavljanje kontakata i komunikaciju sa izlagačima… Na platformi su i dalje registrovani posetioci, kojima mogu da se pridruže svi koji se bave poljoprivredom ili to tek nameravaju.

Datum, 14. mart, nije slučajno izabran. Na taj dan 1931. godine, počeo je Prvi međunarodni poljoprivredni sajam u istoriji najstarije sajamske kuće u regionu.

Mnogo rada i truda uloženo je od strane zaposlenih na Novosadskom sajmu da Expoonline protekne u najboljem redu. Uprkos tome problema je bilo ali pronađena su rešenja zahvaljujući kojima su prevaziđeni.

Sajam je zatvoren, a rezultat Poklon igre biće objavljen naknadno. Tim povodom Novosadski sajam je na svom sajtu objavio saopštenje.

-Nakon proglašenja dobitnika u Poklon igri Novosadskog sajma, organizovanoj povodom online Međunarodnog poljoprivrednog sajma, usledile su dve reklamacije na konačan rezultat.

Novosadski sajam, stoga, sve koji misle da su oštećeni u Poklon igri poziva da primedbe i reklamacije pošalju najkasnije do nedelje, 27. decembra, u ponoć. Posle tog perioda odluka o dobitniku traktorske kosačice John Deere X350R, Darodavca KITE DOO, će biti preispitana, a javnost obaveštena.

Gospodinu Arminu Totu, kao i kompaniji KITE DOO ovim putem se izvinjavamo zbog neprijatnosti, stoji u saopštenju.
Piše: J. Bajšanski

Ostavite komentar