Bački Monoštor: Radionica o korišćenju fondova za obezbeđenje sredstava za organsku poljoprivredu, 10. decembra

 

U organizaciji Udruzenja za proizvodnju organske hrane „Eco Energy “ iz Sombora i etno kuce“Mali Bodrog “ iz Backog  Monoštora kao suorganizatora, 10. decembra 2021. godine   biće održana radionicu u okviru promocije projektnih aktivnosti.

 

 

ČITAJTE I: INTEGRALNA I BIOLOŠKA PROIZVODNjA BUDUĆNOST VOĆARSTVA: Hrana za čoveka, lek za čovečanstvo

 

 

Cilj radionice je unapredjenje znanja poljoprivrednih proizvodjača, preduzetnika i privrednih subjekata iz oblasti poljoprivrede za korišćenje pretpristupnih fondova Evropske unije, Grand seme finansiranja za razvoj poljoprivrede u Republici Srbiji, kao i domaćih fondova koji podstiču poljoprivredni sektor.

Nakon pozdravne reči domaćina ekonomista mr Jovica  D. Kelić  govoriće o principima organske održive poljoprivrede – zdravstveno bezbedne hrane u okviru teme  “ Izazovi i istina o hrani 21. veka“. „Tradicijom i obicajima u buducnost “ naziv je teme u okviru koje će Jelisaveta Bešenji – Eržika govoriti o iskustvima ruralnog-„eko – etno – agro“ turizma Etno kuce “ Mali Bodrog”. Socijalno ekonomsko preduzetnistvo „Klaster socijalnog preduzetnistva Vojvodine “ tema je prof. Siniša Tešića dok će Predrag Sušić,  klaster menadžer udruzenja PU “CBC Klaster” iz Sombora akcenat staviti na rad i benefit platforme biomasplace –  biljnih ostataka poljoprivredne proizvodnje. “Svaki projekat ima svoj put, odaberite pravi…” tema je o kojoj će izvestiti PR „Put jednog projekta“,  Milica Rajačić.

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu 
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebooku
 
 
 

Početak radionice biće u 16 sati  u Etno kuci „Mali Bodrog“ u Backom Monostoru.

Tekst i foto: J. Bajšanski

      

Ostavite komentar