Sve kupljene ulaznice su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri

 

Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi. Za penzionere, kolektivne posete, đaka i studenata i decu od 7 do 12 godina ulaznica je 300 dinara.

Porodični dan je u sredu, 25. maja. Tada cela porodica sa decom do 14 godina, može da poseti Sajam uz jednu ulaznicu kupljenu za 600 dinara. Takođe, posetioci prilikom kupovine ulaznica moraju dobiti i fiskalni račun, pa Novosadski sajma moli za razumevanje ukoliko se kupovina bude odvijala malo sporije.

 

 

ČITAJTE I: Izložba poljoprivredne mehanizacije zauzeće najveći prostor na predstojećem Poljoprivrednom sajmu

 

 

 

Sve kupljene ulaznice su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri u kojoj su obezbeđena dva traktora, rasipač, prskalica i prikolica.

Radno vreme Sajma je od 9 do 19 časova.

Svečano otvaranje je planirano za subotu, 21. maj, sa početkom u 11 časova.

 

 

Zaprati Agroportal znanje je moć na Instagramu
Lajkuj Agroportal znanje je moć na Facebook

Organizatori najavljuju da će sutra (subota 21. maja) Aula Novosadskog sajma, zbog Svečanog otvaranja, biti zatvorena za prodaju ulaznica do 13 časova. Do tada posetioci mogu da koriste Teretni ulaz I i Teretni ulaz II iz ulice Branka Bajića i Ulaz između Hale 8 i Hale 9, u ulici Novosadskog sajma.

Piše: J. Bajšanski

Ostavite komentar